Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Louis Darby: "Trebuie să muncim din greu pentru a câștiga deoarce o să fie o deplasare dificilă"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
01.11.2013

Louis Darby a prefațat pentru cititorii TotalBaschet confruntarea din etapa a 6-a a LNBM, împotriva lui Gaz Metan Mediș.

Americanul consideră experiența una din principalele arme ale eleviilor lui Marcel Țenter.

Cred că Gaz Metan are o echipă puternică. Au foarte mulți jucători experimentați, și un antrenor la fel. Nu știu cum va fi meciul dar mergem la Mediaș să ne facem jocul și să dăm tot din noi pentru a-l controla. Trebuie să muncim din greu pentru a câștiga deoarce o să fie o deplasare dificilă.

Darby are medii de 21.2 puncte, 4.6 recuperări și 2.8 pase decisive după 5 meciuri în noul sezon al Ligii Naționale.

Confruntarea dintre Gaz Metan și Energia Rovinari Tg. Jiu este programată pentru vineri, ora 19:45, și va fi televizată de Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!