Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mădălin Piperea: „Ne-ar trebui bugetul lui CSM Satu Mare ca să câștigăm niște partide”

David Istrate, Valentin Todea

David Istrate, Valentin Todea
24.03.2018

Vineri, 23 martie, în Sala Sporturilor Horia Demian, Universitatea Cluj-Napoca a reușit să o învingă pe CST BC Alexandria cu scorul de 72-71. Gazdele au dominat prima parte a confruntării, însă după accidentarea lui Leslie Vorpahl, situația s-a echilibrat. Cu 4 secunde înainte de final, jucătoarele din Alexandria conduceau la un punct, însă Amanda Thompson a reușit coșul victoriei.

 La finalul meciului, tehnicianul oaspeților a oferit o declarație despre acest joc și a prefațat următoarea întâlnire cu clujencele.

 „A fost un duel foarte disputat și cu toate că adversarele au pornit cu prima șansă, puteam să câștigăm. Noi mergem mai departe, așteptăm meciul de la Alexandria și vom vedea ce reușim să facem. Acasă am mai reușit să le învingem și de asemenea, în deplasare am intrat în prelungiri în cursul sezonului regulat. Nouă ne-ar trebui bugetul lui CSM Satu-Mare ca să câștigăm niște partide, deoarece cred că avem cel mai mic buget din campionat. Cu toate acestea, fetele au muncit și vom vedea mai departe ce va fi.”

Confruntarea următoare se va disputa marți, 27 martie, la Alexandria, acolo unde o eventuală victorie a gazdelor ar trimite seria în decisiv. Acest meci ar urma să aibă loc vineri, 30 martie la Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!