Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”Dacă nu suntem în stare să dăm 60 de puncte acasă, înseamnă că nu meritam să ne calificăm ”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.05.2014

Antrenorul formației SCM Universitatea Craiova, Marcel Țenter a fost foarte afectat la finalul partidei pierdute la Craiova în fața CSM-ului Oradea cu scorul de 85-53.

Țenter a privit minute în șir în gol și după terminarea conferinței de presă.

”Am un mare regret pentru suporterii craioveni, care nu meritau să vadă așa ceva pe teren propriu. Dacă noi nu suntem în stare să dăm 60 de puncte acasă, înseamnă că nu meritam să ne calificăm.  Îmi este rușine de suporteri, mi-au strigat numele la începutul partidei și nu am putut să le întorc serviciul cu o victorie astăzi.  Nu am o explicație pentru modul în care ne-am exprimat în această seară  pe teren, nu este ce ne-am dorit, nu este ceea ce am pregătit. Altceva am exersat la antrenamente și altfel s-au desfășurat lucrurile în joc.  Astăzi nu am reușit să arătăm ca o echipă competitivă și acest lucru și-a pus amprenta asupra jocului ”

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Tenter
    Domnule Tenter v-ați cerut scuze la crainicul sălii Polivalente din Craiova pentru injuriile si cuvintele grele pe care i le-ați adresat atunci când antrenati Gazul ? Măcar atâta merita si omul acesta care v-a strigat din toți rarunchii numele pentru a-i mobiliza si determina pe spectatori sa va strige numele. In rest stati liniștit ca a-ți intrat si ieșit din Polivalenta ca orice anonim.....

    cu 9 ani în urmă (02.05.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    rusinos...
    Marcele,de cand ai venit domnia ta nu mai suntem in stare sa dam 60 de puncte,inainte eram.Ai reusit sa indepartezi spectatorii de la sala de cand ai venit ca si antrenor.In 3 meciuri ne-au batut la peste 80 de puncte...ce fel de antrenor esti dumneata? Tomita ai dat-o-n bara big time...

    cu 9 ani în urmă (02.05.2014)
    • SCM "U" Craiova blue ray:

      spectatrori
      Oamenii n-au venit la sală nu din cauza lui Țenter, ci pt că nu terminaseră micii și berea. Chiar n-am înțeles de ce meciul nostru a fost pe 1, iar celelalte 3 au fost pe 2 (la ce atitudine au arătat băieții, nu cred că ieșea alt rezultat, dar sunt convins că atmosfera în sală era alta).

      cu 9 ani în urmă (02.05.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    tenter
    Cu scuzele de rigoare, e absurd să dai vina pe Țenter pentru eșecul ăsta. A avut la dispoziție 3 săptămâni, cu o echipă despre care știa prea puțin, chestie care nu e propice performantei. Categoric, a fost o eroare că a fost schimbat Nisic la încep de playoff (omul trebuia schimbat mult mai devreme, dar odată ajunși aici, era musai să se meargă până la capăt cu el). Din păcate, Toma ne obișnuiește cu d-astea, numai planuri pe termen scurt sau foarte scurt pare să aibă.

    cu 9 ani în urmă (02.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    Tenter
    Orice om cu scaun la cap nu venea in aceste conditii (3 saptamani pana la play-off). Dar Toma avid de planuri marete (adica de a juca semifinala - desi la inceputul sezonului nu a trecut in contractele jucatorilor aceasta posibilitate si i-a plimbat prin Liga Balcanica fara rost) face o schimbare naucitoare, ajutat de oportunistul Tenter care ii promite ca il duce in semifinale. Mai mult decat atat schimba si toate sistemele de joc (aparare si atac) in acelasi timp foarte scurt si rezultatele sunt normale : 0 la 3 si minus 82 de puncte ADICA CEA MAI RUSINOASA INFRANGERE DE LA PROMOVAREA ACESTUI CLUB IN PRIMA LIGA. SI IN MINTEA LOR SUNT DE VINA : FOSTUL ANTRENOR, JUCATORII SI ARBITRII. SA VA FIE RUSINE - NU AVETI MACAR BUNUL SIMT SA TACETI SI SA PLECATI ASA CUM A-TI PUS LA CALE ACEST PLAY-OFF, ADICA IN TACERE....

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!