Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Echipa a funcționat mult mai bine”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.04.2014

SCM Universitatea Craiova este condusă cu 2-0 la general în seria cu CSM Oradea din sferturile de finală ale play-off-ului din Liga Națională de Baschet Masculin. La finalul partidei care a consemnat cea de-a doua înfrângere a Craiovei în fața orădenilor, scor 66-78, Marcel Țenter, antrenorul oaspeților din Bănie, a vorbit despre cele întâmplate în Arena „Antonio Alexe”.

„Așa cum am anticipat, în meciul de azi echipa noastră a arătat cu totul altfel. Am luptat pentru fiecare posesie, însă nu am reușit să ne impunem din păcate cu toate că ne-am dorit extrem de mult și am luptat până la ultima picătură de energie. Este 2-0 și atât. Au fost două jocuri total diferite. Dacă în primul meci nu am contat, acum am avut un meci în care diferența au făcut-o erorile individuale. Nu a ieșit deloc cum ne-am fi așteptat în aceste două jocuri de la Oradea, dar suntem deciși să facem tot ce ne stă în putință să relansăm această dispută. Eu personal nu mă gândesc la nimic altceva decât la primul meci de la Craiova, pe care îl aștept nerăbdător. Este important că echipa a funcționat mult mai bine. Încă nu este la capacitate maximă, dar eu am mari speranțe pentru meciurile de acasă”, a declarat antrenorul.

 Seria dintre Craiova și Oradea se mută în Polivalenta din Bănie. Confruntările se vor disputa în zilele de 2 aprilie, respectiv 3 aprilie, în aceasta din urmă dacă va mai fi cazul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!