Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter:”Este foarte important acest meci pentru noi”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.02.2014

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, Marcel Țenter a vorbit pentru site-ul nostru despre partida de duminică cu CSU Asesoft, cât și despre noul transfer al echipei, Bojan Radetic.

Este vitală o victorie la Ploiești pentru a nu pierde contactul cu ocupantele pozițiilor din play-off?

Este foarte important acest meci pentru noi și sigur că nu ne gândim decât la victorie. Suntem conștienți că va fi un meci dificil, însă trebuie să ne autodepășim în acest meci pentru a obține o victorie.

Este victoria din tur un exemplu care poate fi repetat duminică?

Ar trebui să fie, însă Ploieștiul are schimbată puțin componența echipei de atunci și sigur că fiecare echipă își urmărește obiectivele în acest sezon. Noi avem nevoie de această victorie, însă CSU Asesoft are obiectivul de a rămâne între fruntașele clasamentului, așa că va fi o confruntare extrem de grea. Eu cred că cine va greși mai puțin în acest meci va avea câștig de cauză.

A avut Radetic destul timp pentru a se acomoda?

Sigur, meciul cu Farul nu este un meci relevant, a fost mai mult un antrenament. În meciul de duminică vom vedea cu adevărat potențialul lui. Eu cred că poate să ne ajute foarte mult și sper ca în meciul de duminică să o dovedească.

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!