Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: ”Un meci alterat în sfertul trei de prestația arbitrilor”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
23.02.2014

Marcel Țenter, antrenorul echipei Gaz Metan a vorbit într-o conferință de presă despre partida pierdută de echipa sa la Tg. Jiu, scor 81-71. Acesta a fost nemulțumit de prestația arbitrilor, care în opinia sa au alterat meciul.

Un meci pe care l-am pierdut în partea a doua a jocului. Un meci alterat în sfertul trei de prestația arbitrilor, care nu este prima oară când au o influență negativă asupra spectacolului sportiv. Nu numai în acest meci, au fost multe meciuri în acest sezon în care au influențat spectacolul, pentru care vin oamenii la sală să plătească bilet. Este păcat, și eu nu mai sunt dispus să tolerez aceste lucruri. Poate că alții ar trebui să își facă mai bine treaba la nivel înalt pentru a evita aceste lucruri, care nu folosesc nimănui. În mod normal echipa cea mai bună în acea zi trebuie să fie învingătoare din teren fără ca arbitrii să fie în rândul întâi, să fie ei vedetele serii. Sunt indignat și îmi pare rău. Mă cunoașteți de multă vreme și nu am astfel de comentarii la adresa arbitrilor în general, chiar am un mare respect pentru dumnealor, dar s-au întâmplat prea multe lucruri în acest sezon și nu este normal acest lucru. Oricum, felicitări pentru victorie, a declarant tehnicianului la conferința de presă, conform site-ului oficial.

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu varanu :

    !!!
    o mica mentiune...arbitrii au gresit in ambele directii, arbitraj mediocru spre foarte slab, de cateva ori s-au trezit ca fluiera, dar nu stiau ce...

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    intrebare
    O intrebare pt domnul Tenter: Daca nu mai sinteti dispus sa tolerati asemenea lucruri,ne puteti spune mai clar ce veti face practic de acum incolo la greselile de arbitraj?

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    arbitrii
    Nu am vazut meciul,asa ca nu am cum sa pronunt asupra arbitrajului,dar pot spune ca la la meciul nostru cu Energia,arbitrii au venit cu lectia invatata.Oricum avem un arbitraj foarte slab in campionatul nostru.Greselile arbitrilor de la fotbal sunt o joaca fata de ceea ce se intampla la baschet.

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silviu :

    aceeasi
    Din pacate, nu se prea poate schimba nimic;sunt acceasi aroganti,ignorati, malefico-zambitori ciocli:Grigoras, Ciulin, Seban s.a.m.d.care nu accepta nici un dialog, sunt unici.Ce este grav ca au mai aparut altii care nu nicio treaba cu acest sport, nu l-au practicat, nu simt jocul fluirea anapode invocand mai mereu acoperiri regulamentare.Acum daca sunt pusi(delegati) sa fluiere alaturi de hiene la ce sa te astepti?Sa dea ei(in caz ca s-ar pricepe) tonul schimbarii?Oricum pentru cineva este multumitor altminteri s-ar lua ceva masuri.

    cu 10 ani în urmă (23.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!