Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: "Va fi o confruntare foarte dificilă"

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.10.2013

Marcel Țenter, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a prefațat pentru Nova TV partida cu BC Mureș.

Acesta se așteaptă la un meci dificil și spune că orice este posibil în acest sezon al LNBM:

Eu cred că nu este nimic surprinzător în acest campionat, în acest moment oricine poate să bată pe oricine și sigur este un meci foarte greu dar este peste tot greu. Ați văzut și Rovinariul este o echipă foarte bună care are să ne elimine din Cupa României așa că nu mai poți să spui că există etape ușoare, toate meciurile sunt foarte grele. Este foarte bine așa, este ceea ce toți ne dorim, cei care lucrăm în baschet, va fi o confruntare foarte dificilă meciul următor și deja pentru noi acest meci a început.  

Gaz Metan Mediaș se deplasează miercuri la Mureș, acolo unde va întâlni echipa locală BC Mureș, într-un meci din cadrul etapei a 2-a a LNBM. Confruntarea este programată pentru ora 20:30.

foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!