Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Marcel Urban: „Este o decizie anormală care afectează prestigiul baschetului feminin românesc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.09.2015

Tot mai multe echipe din Liga Națională de Baschet feminin se arată revoltate de decizia Comisiei Centrale de Competiții, Legitimări și Transferuri din cadrul Federației Române de Baschet, de a anula partida din Super Cupa României, dintre Sepsi SIC și CSM Târgoviște.

Președintele Univ. VG ICIM Arad a vorbit pe margea acestui subiect, într-un interviu acordat site-ului aradon.ro. Marcel Urban a afirmat că este o decize anormală, deoarece nu are nicio legătură cu sancțiunea FIBA, iar Târgoviște are echipă cu care se poate prezenta.

Este o decizie anormală care afectează prestigiul baschetului feminin românesc. Se puteau lua două decizii normale: ori Sf. Gheorghe primeşte trofeul, pentru că Târgovişte refuză jocul, ori pui următoare echipă îndreptăţită să joace, respectiv echipa noastră, care a terminat pe locul 3 sezonul trecut. Decizia nu are nici o legătură cu sancţiunea FIBA, Târgovişte are echipă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!