Stiri Cupa României Feminin

Marcel Urban despre partida cu Oradea: „A fost un antrenament cu public”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.09.2014

Preşedintele deţinătoarei Cupei României, Marcel Urban, a vorbit despre succesul clar înregistrat de echipa sa împotriva celor de la CSU Oradea în manşa tur a optimilor de finală din Cupă. ICIM-ul şi-a surclasat adversarele la 40 de puncte diferenţă, scor 83-43. 

„A fost un antrenament cu public, diferenţa de valoare dintre cele două echipe fiind evidentă. În returul de miercuri, va fi o bună oportunitate pentru antrenorul Araujo de a mai pune la punct aspecte din faza defensivă în perspectiva debutului de campionat, care se va produce sâmbătă, 27 septembrie, la Târgovişte, pe terenul campioanei en-titre, a declarat oficialul arădean pentru baschetarad.ro. 

De menţionat este faptul că, ICIM Arad şi CSM Târgovişte s-au întâlnitit deja o dată în acest nou sezon. Galben-albastrele au cedat cu 67-97 în faţa rivalelor din Târgovişte în Supercupa României. 

*Foto: Marius Tudor Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!