Stiri Juniori U20 Masculin

Marius Ciotlăuş: “Ne vom mobiliza indiferent de situaţie”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.04.2013

Marius Ciotlăuş

Marius Ciotlăuş, jucătorul celor de la SCM Craiova, crede că Turneul Final al L2M va fi unul dificil şi speră ca echipa să ocupe o poziţie cât mai bună la final.

Va fi foarte dificil întrucât vom întâlni adversari puternici care fac parte din cele mai bune echipe din ţară şi va trebui să fim foarte concentraţi. Suntem o echipă unită şi ne vom mobiliza indiferent de situaţie, însă singura mea aşteptare este să luptăm pentru a ne arăta valoarea şi ca la finalul turneului să ocupăm o poziţie cât mai bună în clasament. Echipele calificate sunt cele mai bune din ţară, echipe antrenate cu jucători componenţi ai loturilor naţionale care sunt determinaţi să câştige la fel de mult ca noi, a declarat Ciotlăuş pentru Total Baschet.

Echipele ce se vor lupta pentru câştigarea titlului sunt BC Timişoara, CSU Ploieşti, SCM Craiova, CSU Sibiu, Dinamo Bucureşti şi BC Mureş Târgu Mureş.

Foto: Răzvan Păsărică

2 comentarii la aceasta stire:
  • cristi_g :

    @Lucian Calinescu
    In articol nu e mentionat esentialul: categoria de varsta la care se joaca "Turneul Final".

    cu 11 ani în urmă (25.04.2013) Raspunde
  • cristi_g :

    @Lucian Calinescu
    Dat fiind ca ti-ai corectat eroarea, poti sterge ce-am scris eu aici ... sau, varianta 2: dupa ce ai corectat textul, frumos este sa lasi un comment de genul: "... am corectat, multumesc pentru observatie". Ar mai fi varianta 3: nu aplici varianta 1 si nici varianta 2 ;)

    cu 11 ani în urmă (26.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!