Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Ciotlăuș: "Sperăm să ne mobilizăm și să învingem echipa clujeană"

Paul Olar

Paul Olar
23.03.2013

Marius Ciotlăuș este unul dintre cei mai de perspectivă tineri baschetbaliști ce se întrec pe prima scenă a baschetului românesc. Sportivul originar din Cluj-Napoca s-a transferat în iarnă la SCM Craiova și va da piept duminică pentru prima dată cu "U" din postura de adversar.

Extrema în vârstă de 17 ani a acordat un interviu site-ului nostru în care a vorbit despre participarea la "Meciul Speranțelor" din cadrul All Star Game-ului, ardeleanul prefațând și jocul cu "alb-negrii" din această etapă.

Marius, cum a fost partida speranțelor de săptămâna trecută ?

A fost ca un vis împlinit pentru un jucător de vârsta mea. Nu mă așteptam să fiu selecționat, fiind foarte mulți baschetbaliști buni de până în 23 de ani. Pot să spun că a fost un privilegiu. Confruntarea s-a axat mai mult pe distracție și pe partea spectaculoasă a baschetului.

Ce părere ai despre turneul de U 23 ce a avut loc în urmă cu puțin timp ?

Turneul de U 23 a fost mai dificil decât mă așteptam, deoarece întâlnit adversari experimentați și puternici, unii dintre ei componenți ai unor echipe de seniori. Chiar și așa, noi ne-am făcut jocul și ne-am demonstrat valoarea, calificându-ne la întrecerea finală de pe prima poziție a grupei.

A fost dificil să te acomodezi la Craiova ?

Acomodarea nu a fost grea datorită colectivului ce m-a ajutat să mă integrez foarte repede.

Urmează o încleștare specială pentru tine, cu "U"-Mobitelco. Cum vezi întâlnirea ?

Privesc meciul obiectiv, ca pe orice altă partidă împotriva unei echipe foarte bune a campionatului. Va fi o dispută grea, "U" reprezentând una dintre candidatele la titlu ce deține un lot puternic și bine pregătit.

Poate Craiova să învingă din nou pe "U", având în vedere că ați fost înfrânți ultima dată pe teren propriu ?

Fiecare etapă diferă, însă sperăm să ne mobilizăm și să învingem echipa clujeană.

Regreți că ai părăsit Clujul ?

Am petrecut momente foarte frumoase la Cluj și acolo m-am format ca baschetbalist, îndrumat de antrenori foarte buni. Totuși, cel mai important este să mă concentrez pe pregătire și să îmi arăt valoarea, indiferent de echipa din care fac parte.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!