Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Zeno:”Mă aștept la un meci foarte greu cu toată sala alături de ei”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
18.04.2018

Martin Zeno a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre revenirea sa și despre duelul contra piteștenilor.

Proaspăt-revenit pe teren după accidentarea suferită la genunchi în debutul sezonului, Zeno a declarat că ”mă simt foarte bine să fiu înapoi pe teren cu colegii mei de echipă să pot juca. A fost un proces greu, dar m-am întors.”

Întrebat despre adaptarea jocului la lipsa lui Pasalic, acesta a spus că, ”este o provocare pe care trebuie să o acceptăm și să o depășim. Este o pierdere mare, dar daca adaptăm jocul, totul va fi bine.”

În ceea ce privește faptul ca argeșenii nu au obținut nicio victorie contra CSM CSU Oradea, ”nu este deloc relevant pentru ca ei vor juca agresiv, ca în fiecare meci, așa că nu trebuie să ne bazăm pe rezultatele anterioare. Trebuie să ne concentrăm pe meciul pe care îl jucăm astăzi.”

Prefațând meciul din seara aceasta, Zeno a declarat că, ”mă aștept la un meci foarte greu cu toată sala alături de ei și ei cu un joc cu multă energie, ceea ce va face partida din această seară una foarte grea.”

În această ediție a LNBM, Martin Zeno a adunat medii de 11.8 puncte, 2.2 recuperări și 2.2 pase decisive pe meci.

Partida dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea se joacă astăzi de la ora 19:45, în sala Trivale din Pitești și va fi transmisă în direct pe DigiSport 4.

*foto: Roby Boroș

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    take it easy, but sure and strong
    OK Zeno, pana aici stam bine asa ca intrati in teren pregatiti corespunzator! Meciul de azi e greu, dar "ne trebuie" victoria! Nu zic sa "intram in forma" de pe acuma si sa dam 100, merge si victoria la o posesie pe fondul incercarii variantelor de joc si a gasirii "formulei corecte". Go Zeno, go Team Oradea!

    cu 6 ani în urmă (18.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!