Stiri

Max Pustozvonov: „Ne-au dominat la recuperări, aici cred că s-a făcut diferența”

Paul Olar

Paul Olar
12.01.2017

U-BT a acumulat a doua înfrângere în FIBA Europe Cup, fiind depășită miercuri seara de către Alba Fehervar, scor 86-81. Autor a 23 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Max Pustozvonov a fost cel mai bun jucător al clujenilor.

Ucraineanul a participat la conferința de presă de la finalul jocului, declarând:

”Ne-am pregătit pentru acest joc toată săptămâna, știam ce joacă această echipă, i-am întâlnit deja de două ori și ne-au învins de fiecare dată. Știam că joacă foarte fizic, mai ales în privința recuperărilor, că le place tranziția ofensivă... Ne-au dominat la recuperări, aici cred că s-a făcut diferența. Este o înfrângere grea, pentru că vine pe teren propriu, este greu să pierzi în fața propriilor fani, însă nu e timp de lacrimi. Trebuie să luptăm și să câștigăm ultimele două jocuri, nu e vorba de calificare aici, e vorba despre noi, despre clubul acesta, vrem să învingem în fiecare meci în care intrăm pe parchet”, a spus Pustozvonov, conform u-bt.ro.

*Foto: Andor Marton

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    baciu
    Pai draga Cluj, l-ati dat pe Baciu. Credeti ca Barro e robot sa alerge atatea partide? Torok nu e pivot iar Toth e departe de ce ar trebui. Voi va dati seama daca se rupe Barro in PlayOff ca va scoate si Galati din primul tur? Apropo, bv Max, mai "taie" din degete ca erau 30 de puncte nu 20 si castiga Cluj

    cu 7 ani în urmă (12.01.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Aoleu, pai Torok e de 10x mai pivot ca Baciu. Pai dac se accidenteaza Barro si Vlad e apt, iti garantez ca Torok nu are probleme cu Baciu. Hai sa fim seriosi, asta e exemplu cu Baciu? Toth e cum e, daca nu poti aduce alt strain si romani mai buni nu ai, joci si cu el, iar uneori cum au fost meciurile cu Oradea sau aseara, fara suparare, dar nici Baciu nu juca mai bn...uite cu Oradea un meci important, si-a facut datoria. Baciu, Tibarna si Dragsuin marii pivoti ai romaniei de azi...

      cu 7 ani în urmă (12.01.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!