Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci fără miză în Bănie

Ionuț Greere

Ionuț Greere
27.03.2015

În ultima etapă a sezonului regulat SCM Universitatea Craiova primește vizita formației Timba Timișoara, într-un meci care se va disputa de la ora 17.15, sâmbătă, în Sala Polivalentă.

Va fi un meci fără miză, craiovenii nu mai au șanse de a prinde un loc de play-off, iar timișorenii sunt deja retrogradați în Liga 1.  Nu va fi totuși ultimul meci al sezonului pentru echipa condusă de Andelko Mandic, miercuri, 1 aprilie, va avea loc restanța contra celor de la Energia Târgu Jiu..

SCM U Craiova ocupă înaintea acestu joc locul 11 cu 9-13 la general, iar Timba se află pe locul 12 cu 5-18.

În tur, la Timișoara, Timba s-a impus cu scorul de 99-90. Cel mai bun marcator al bănățenilor a fost Pavle Reljic cu 21 de puncte și 6 recuperări. Din tabără craioveană, Uros Velickovic a totalizat 20 de puncte. A fost de altfel singura victorie a Timbei în fața Craiovei din cele 7 întâlniri directe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!