Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul CSM București - Timba Timișoara nu mai este televizat

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2012

Meciul CSM București - Timba Timișoara nu va mai fi televizat. Informația a fost confirmată pe site-ul frbaschet.ro, după ce meciul a dispărut din programul afișat pe același site, respectiv pe cel al DigiSport.

Transmisia meciului nu se va realiza din motive tehnice. Astfel, pentru a nu modifica programul echipelor, s-a luat hotărârea ca din etapa a 5-a să fie transmise doar două meciuri, spre deosebire de trei, cum a fost cazul precedentelor runde desfășurare la sfârșit de săptămână.

Vineri (26.10), de la ora 20, CSM Oradea primește vizita lui BC Timișoara, pentru ca duminică, de la ora 19, U Mobitelco Cluj să primească replica lui CSU Ploiești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!