Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: “Am obţinut o victorie foarte importantă”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
07.12.2013

Meci spectaculos în Sala Transilvania. CSU Atlassib Sibiu a spulberat campioana en-titre, CSU Asesoft Ploieşti cu scorul de 92-69. Miodrag Perisić, tehnicianul care a reuşit să aducă Sibiul în fruntea clasamentului, a ţinut să îşi felicite jucătorii şi a transmis un mesaj de încurajare echipei adverse.

“După cum am mai spus-o, părerea mea este că Asesoft are cea mai bună echipă din ultimii ani, o echipă care joacă un baschet foarte serios, atât în Europa, cât şi în campionat, unde au câşigat meciurile destul de uşor, excepţie făcând meciul cu Gaz Metan. Noi am avut mai mult timp la dispoziţie să pregătim meciul, în comparaţie cu ei, pentru că au avut un meci foarte greu acum 3 zile, cu Igokea. Am reuşit să obţinem o victorie foarte importantă, datorită pregătirii noastre, dar şi datorită acestui public minunat. Mai avem un meci până la încheierea primei părţi a campionatului şi împărţim primul loc cu CSU Ploieşti şi CSM Oradea , echipe cu care nu ne putem compara din punct de vedere al bugetului.

Aşa cum am mai spus, avem dreptul de a spera, am fost foarte concentraţi, am avut o zi bună, pentru că nu ştiu cine ar putea învinge Asesoft la o diferenţă mare de puncte, dar Sibiul a făcut-o. Felicitări elevilor mei pentru că mi-au ascultat toate indicaţiile şi au dat 100% pe teren şi au meritat să câştige acest meci .

Îi urez mult succes celei mai bune echipe din România, CSU Ploieşti, săptămâna viitoare cu Hapoel Jerusalem.”

Foto: Silvana Armat, turnulsfatului.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    exceptie
    eu cred ca ieri, nicio echipa a campionatului nostru nu ar fi facut fata sibiului. problema lui perisic va fi sa-si tina echipa la acelasi nivel de joc pana la sfarsit.

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    perisic
    nu-ti face griji de el, are resurse omul si poate la iarna se mai intareste si banca

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!