Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: "Clujenii nu au cu ce să ne surprindă. Știm totul despre ei"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
01.05.2014

CSU Atlassib Sibiu va disputa vineri, 02 mai, cel de-al treilea duel împotriva formaţiei “U” BT Mobitelco Cluj-Napoca. Confruntarea programată la ora 18:45 ar putea reprezenta biletul spre semifinalele pentru sibieni, care afirmă că sunt gata de victorie.

Miodrag Perišić, tehnicianul grupării de pe Cibin, nu se așteaptă la surprize din partea adversarilor. Sârbul consideră că echipa mai isspirată se va impune și laudă suporterii, declarând următoarele:

“Suntem pregătiţi, vom face tot ce ne stă în putinţă să câştigăm. Cu siguranţă se va impune echipa care este mai inteligentă, am jucat de două ori cu Clujul, deci nu au cu ce să ne surprindă, ştim totul despre ei. Vom vedea cum vom juca pe terenul lor, cum ne vom acomoda. Ne vor lipsi cu siguranţă fanii, deşi o parte din ei vor veni, atmosfera creată de ei este una extraordinară şi ne ajută foarte mult. Sper să ne concentrăm, să controlăm meciul de la început, să nu îi lăsăm să se distanţeze pe tabela de marcaj, aşa cum au făcut-o în meciul 2, când a fost foarte greu să ne revenim. "

Totodată, antrenorul ex-iugoslav a dezvăluit faptul că Robert Šarović îi va susține pe "vulturi" de pe margine.

"Šarović va face deplasarea cu noi, însă din păcate va urmări meciul ca spectator.”

*Foto: CSU Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!