Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: "Dacă vom câştiga, vom fi calificaţi în play-off"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
28.02.2014

Sâmbătă, 01 martie, CSU Atlassib Sibiu întâlnește pe în Sala Transilvania formația pregătită de Marcel Țenter, Gaz Metan Mediaș. Înaintea acestei confruntări, care se anunță a fi foarte echilibrată, tehncianul ex-iugoslav, Miodrag Perišić, a declarat că dacă vor câștiga partida de mâine, echipa sa se va califica în play-off.

„Este un fel de clişeu să spun că fiecare meci este greu, însă sunt aproape 11 echipe egale în Ligă. În ceea ce priveşte echipa Mediaşului, valoarea acesteia este una mult mai mare decât poziţia pe care o ocupă. Mâine, probabil va fi ultima şansă a lor de a prinde un “bilet” către play-off, pentru că dacă pierd mâine, chiar dacă vor mai obţine victorii, nu vor avea şanse. Din această cauză ei vor lupta să demonstreze că într-adevăr sunt o echipă bună, lucru adevărat.

Vor fi în formulă completă faţă de acum două luni, vor juca din nou cu Tsiaras şi Mandache, aşa că pot să spun că vor avea rotaţie completă, iar Mediaş este o echipă foarte serioasă. Au încheiat perioada cu Eurochallenge, acum sunt concentraţi doar pe campionatul intern şi ar trebui să îi respectăm ca pe fiecare echipă din această ligă. Dar, aşa cum am mai spus, trebuie să ne gândim doar la noi, să sperăm că putem câştiga fiecare meci şi trebuie să facem tot posibilul pentru a câştiga, indiferent cu cine jucăm.

Meciul de mâine este foarte important pentru că din punct de vedere matematic, dacă vom câştiga, vom fi calificaţi în play-off, obiectivul nostru principal de la bun început, aşa că îmi doresc ca sala să fie plină, să sărbătorim.”

Foto: csusibiu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    Misa
    Misa draga, multumim pentru tot ceea ce faci la Sibiu, maine vom fi in tribune sa te sustinem pe tine si pe baieti ca de obicei, hai CSU!

    cu 10 ani în urmă (28.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!