Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: "Este important că am început cu victorie"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
27.01.2014

CSU Atlassib Sibiu s-a impus pe terenul formației pregătite de Cristian Achim, CSM Oradea, cu scorul de 75-84. Tehnicianul Miodrag Perišić a declarat că atât el, cât și elevii săi s-au pregătit foarte bine pentru acest meci, menționând și obiectivele echipei sale.

"A fost un meci greu, dar ne-am pregătit foarte bine pentru el. Mi-a fost teamă de acest joc prin prisma faptului că nu am avut un meci competitiv de mai bine de o lună. Aici nu pun la socoteală meciul cu Constanța, pentru că acela nici meci de antrenament nu poate fi numit, cu tot respectul pentru acea echipă. Știm cu toții că acesta e adevărul. Cred că am jucat bine pe tot parcursul meciului. Am controlat situația pe tabela de marcaj aproape trei sferturi. Šarović ne-a adus un plus important prin experiență și cunoștințele sale. Sper ca el să continue în aceeași manieră.

Oradea este o echipă foarte bună. Am venit aici să încercăm să câștigăm și am reușit. Poate am avut și puțin noroc, poate am venit puțin mai bine pregătit pentru acest meci. Asta este.

Obiectivul nostru este să intrăm în playoff pentru că nu am ajuns acolo de ceva timp. Avem o serie de trei meciuri foarte dificilă. Am început-o cu dreptul aici, urmând să jucăm cu Mureș și Rovinari în următoarele șapte zile. Este important că am început cu victorie și ne face bine din punct de vedere moral. Cu siguranță vom face totul în următoarele două partide pentru a ne apropia cât mai mult de obiectivul trasat la începutul sezonului.

Sunt foarte fericit cu modul în care am ales jucătorii și cu poziția noastră în clasament ținând cont de faptul că avem al 11-lea buget de salarii în acest campionat.”

 

Sursa: csmoradea.ro

Foto: Lucian Călinescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!