Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: “Nu putem câştiga un meci cu un asemenea procentaj”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
02.05.2014

CSU Atlassib Sibiu a pierdut partida împotriva formației "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, scor 80-76. Conform spuselor lui Miodrag Perišić, aruncările libere au fost ca un ghimpe în coastele sibienilor. "Vulturii" au contabilizat un procentaj de 38%, fapt care l-a nemulțumit total pe  tehnicianul ex-iugoslav.

“În primul rând vreau să felicit echipa Clujului pentru această victorie, a fost un meci strâns, aproape la fel ca toate celelalte. De data aceasta ei au fost mai buni, iar pe final au reuşit să se impună. Avantajul lor a fost că noi am marcat doar 6 din 16 la aruncările libere, ceea ce este foarte greu într-un asemenea meci. Asta înseamnă un procentaj de 38% şi în cele mai importante momente ei au avut 10 aruncări în plus faţă de noi. Asta reprezintă un mare, mare avantaj pentru ei.

Pe de altă parte noi am fost foarte activi pe recuperări, dar am avut multe turnover-uri, în special în prima parte a meciului, multe dintre ele fără motiv şi din această cauză am terminat prima repriză cu un dezavantaj de 4 puncte. 

Toate meciurile sunt grele. Primul a fost greu, al doilea a fost greu, al treilea a fost strâns, toate meciurile au fost la o diferenţă de 2 puncte, 4 puncte sau 6 puncte. Poate la un meci va fi o diferenţă de 20 de puncte. Nimeni nu ştie, acesta este baschetul, dar nu contează, va fi presiune pe ambele echipe. Vom vedea ce se va întâmpla mâine, va fi o nouă zi, va fi cu siguranţă greu, dar vom vedea cine va marca mai multe puncte de la linia de pedeapsă, pentru că nu putem câştiga un meci cu un asemenea procentaj.” 

Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!