Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Mihai Coldea: „A fost ghinionul nostru să venim după două meciuri intense și să jucăm cu campioana”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.10.2017

Mihai ColdeaCS SCM Timișoara a debutat în Liga Națională cu o înfrângere, 64-82 acasă cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gherghe. Gazdele au condus cu un punct după primul sfert, grație unui coș înscris de Conwright în ultima secundă. Campioana a crescut ritmul în sfertul secund, a reușit multe contre și la pauza mare conducea cu 20 de puncte. Antrenorul timișorencelor, Mihai Coldea, a invocat oboseala după dubla din cupă cu ICIM Arad.

„A fost un meci extrem de greu. Echipa noastră este oarecum și puțin obosită. Jucăm al 3-lea meci în 7 zile. Cred că și acest aspect și-a pus amprenta asupra jocului. S-a văzut cu ochiul liber, echipa din Sfântu Gheorghe beneficiind de o rotație mai largă, cu 6 străine. Astăzi pivoții noștri au fost puțin sub ceea ce joacă ei de obicei. A fost cumva și ghinionul nostru să venim după două meciuri grele, intense  și să jucăm cu o echipă campioană cu o rotație lungă, care aleargă. A fost greu pentru noi astăzi” , a declarat tehnicianul alb-violetelor.

ACS Sepsi SIC are dreptul să înscrie pe foaia de joc o străină în plus față de celelalte colege  din LNBF, datorită  participării în EuroCup. Dacă oaspetele au jucat cu 6 straniere, gazdele au avut patru, absentând Young.

„Noi astăzi am avut la dispoziție doar 4, una dintre ele acuzând o toxiinfecție alimentară sau ceva de genul. Apoi și Romina s-a accidentat. N-am vrut să forțăm. Ea a primit o lovitură puternică în coapsă, este o problemă muscluară, resimte dureri. Am preferat să nu riscăm, mai ales după scorul care era la pauză”, a adăugat Coldea. Nu doar Filip a încheiat meciul mai devreme din cauza unei accidentări. De la verzi au ieșit în prima repriză Părău și Webb.

Mihai Coldea a vorbit și despre o cădere psihică a echipei sale.

 „Sepsi arată bine, are jucătoare românce de lot național. Are 6 străine. Din punctul meu de vedere este, dacă nu principala favorită, măcar o favorită clară la titlu și anul acesta. Noi suntem o echipă ușor tânără, inclusiv ca și vârstă. Probabil că fetele cad mult mai ușor psihic. Am avut o cădere psihică, nu am reușit să ne apărăm. Am încercat să schimb cu alte jucătoare venite de pe bancă. Din nou, aceleași probleme în apărare, am luat câteva puncte ușoare. Moment de cădere care a dus scorul la 20 de puncte și de acolo nu am reușit decât să limităm proporțiile scorului”.

Meciul a fost echilibrat până în debutul sfertului secund, perioadă în care au fost 14 schimbări de lider și 5 egalități. Apoi a venit run-ul de 18 puncte al campioanei en-titre și s-a rupt echilibrul.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Eu cred ca ghinionul a fost tocmai SEPSI SIC,echipa elita a ultimilor campionate nationale !!Felicitam echipa castigatoare,fiind net suprioara timisorencelor dar felicitam si pe SCM,pentru daruirea cu care au rezistat in meci!!

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!