Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: "Îmi doresc să fie sala ca pe vremuri"

Paul Olar

Paul Olar
09.02.2014

Mihai Silvășan, căpitanul lui "U"-BT Mobitelco, se așteaptă la un duel de foc duminică, în compania rivalilor de la CSU Sibiu. Totuși, internaționalul român pune accent pe ajutorul venit din partea suporterilor, pe care îi îndeamnă să vină la Sala Sporturilor "Horia Demian".

"Urmează un meci foarte important pentru noi, jucăm cu liderul la zi în clasamentul din România. CSU Sibiu a avut un început de an foarte bun, sunt într-o formă foarte bună și va fi foarte greu duminică. Așteptăm cu nerăbdare acest meci, eu personal știu ce înseamnă aceste partide cu CSU Sibiu. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru ei și cu siguranță vom face tot ce ne stă în putință pentru a câștiga. Sper să fie cât mai mulți fani la sală chiar dacă este o oră destul de târzie, duminică la 20.15. Suntem neînvinși pe teren propriu în acest campionat, dorim să continuăm seria aceasta, este și un obiectiv personal al nostru să nu pierdem niciun meci acasă până la sfârșitul sezonului. Sibiul este o nucă tare chiar dacă joacă în deplasare, însă eu sunt optimist și sper să fie bine duminică. Sibiul merită o echipă de top după ani în care s-au luptat să acceadă în play-off. Îmi doresc să fie sala ca pe vremuri, să fie o sală plină, deja am fost contactat de unii dintre fani, ne-au urat succes, să ne spună că vor fi alături de noi și eu sper să nu dezamăgim." A declarat Silvășan, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    silva
    si sala isi doreste ca tu sa fii ca pe vremuri

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Despre ce vorbesti? Este tot mai bun pe an ce trece dar sala vrea sa ce? Parca ii si aud pe bombalaii din spatele meu care nu aplauda cand joaca bine da comenteaza de fiecare data cand greseste! La fiecare meci imi vine sa ma intorc la ei si sa le aplic cate un dos de palma! Tot bombalaii astia au vociferat si cand a aruncat de 3 si am castigat cu Oradea. Sala asta stie sa vrea dar a uitat sa si ofere!

      cu 10 ani în urmă (09.02.2014)
    Raspunde
  • CS Rapid București Rapidist4Life :

    lol
    ARM, de cât timp mergi la meciurile Clujului? Dacă de vreo 2-3 ani sigur nu l-ai văzut pe Silvășan de ce e în stare. În anul 2009 era cel mai bun shooter din ligă, poate chiar mai bun decât Cepulis.

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Dragul meu, merg la sala de 16 ani cu o perioada de pauza cand am fost plecat din tara, din 2008 nu am ratat mai mult de 10 meciuri acasa plus deplasari! Ai aici statistica pe 2009-2010: http://basketball.eurobasket.com/player/Mihai_Silvasan/Romania/CS_U-Mobitelco_Cluj_Napoca/42858?Cntry=&PlayerID=42858&stats=2010 probabil te gandesti la alt sezon!

      cu 10 ani în urmă (09.02.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    ARM nu iti raci gura...asta se auzea in tribuna si la revenirea lui Roschnafsky...e gura unor mari cunoscatori. Daca ii intrebi ce pozitia juca Silvasan acum 10 ani...ityi spun ca pivot.

    Silvasan niciodata nu a fost un shooter mai bun ca Cepulis si nici ca Dumitrescu. A fost un jucator cu momente. Daca te referi la acel 3-points contest, a fost unul din momentele lui. Pe vremea cand juca pe 3 in 2005(cu Meda, Dumitrescu, Silvasan, Lapuste/Mocanu si Zoran) dadea Sibiului vreo 6/7 cosuri de 3 intr-un sfert dupa care abia a mai dat 2 cred pana la final. Asa ca lasati-o si apreciati ce vedeti azi...un jucator complet. E meritul lui tab si Marcel ca l-au invatat sa joace 4 ca altfel azi abia daca mai juca. Silvasan e in cel mai bun moment al carierei fiind un jucator constant pe ambele faze. Am nevoie ca spectator de Silvasna asta si nu de ala care azi dadea 30 si mai dadea 15 peste 10 etape.
    In 2009 aproapo Silvasan abia isi revenea dupa hernia de disc si era la primul sezon pe poz 4 cu Tab antrenor si in toamna cu Marcel
    Cand debuta Silvasan erau niste jucatori tineri care credeam ca o sa rupa norii...Era Cristi Marin, un stangaci fantastic, Mitza Popa un juctaor cu defensiva...pe toti accidentarile i-au facut uitati, pe cand Silva e capitan cu "C" mare

    cu 10 ani în urmă (09.02.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Ma enerveaza meci de meci dar am renuntat sa imi pun mintea cu ei, sunt epave oricum in marea lor majoritate!

      Cat despre Silvasan, ai spus tot, echipa fara el in teren schioapata si asta indiferent cate cosuri da sau cum le da, Pur si simplu, sezonul asta, astazi a fost singura zi in care atunci cand a fost pe banca nu s-a simtit lipsa lui, in rest, cand intra echipa joaca altfel si asta indiferent daca joaca 4 sau 5(vad ca si Bobo il mai pune pe 5 desi are la dispozitie doi 5). Capitan cu "C" foarte mare!

      cu 10 ani în urmă (09.02.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!