Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „După înfrângerea din cupele europene, nu avem timp să plângem”

Paul Olar

Paul Olar
14.01.2017

U-Banca Transilvania dispută astăzi Derby-ul Ardealului cu CSU Sibiu. Încleștarea demarează la ora 20:00, pe parchetul Sălii Polivalente, și reprezintă un prilej de revanșă pentru clujeni, care au suferit miercuri un eșec în FIBA Europe Cup.

“După înfrângerea de miercuri, din cupele europene, nu avem timp să plângem, pentru că urmează pentru noi un meci poate mai important în campionat, cu Sibiul. Va fi un meci în care trebuie să fim sută la sută, atât fizic, cât și mental. Va fi un meci greu, la fel ca și cel cu Fehervar, un meci fizic. Până la ora jocului trebuie să fim pregătiți atât fizic, cât și mental pentru această partidă, chiar nu avem timp de plâns! Urmează o perioadă grea pentru noi, pentru că până la finalul campionatului vom avea câte două meciuri pe săptămână. Trebuie să ne obișnuim cu ritmul acesta și să ne adaptăm indiferent de problemele pe care le avem sau ce se întâmplă într-un meci sau altul. Trebuie să mergem mai departe și să abordăm fiecare meci la victorie”, a declarat Silvășan, conform u-bt.ro.

Confruntarea dintre U-BT și CSU Sibiu va fi transmisă în direct la Digi Sport.

*Foto: Andor Marton

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Moldoveanu
    Oare Vlad joaca azi?

    cu 7 ani în urmă (14.01.2017)
    • streetball44:

      Nu cred
      Nicio sansa, cred. Ieri a fost la ultimul control la Bucuresti, dupa cum zicea si Silvasan, pentru a ii da "ok-ul". Cel mai probabil revine saptamana viitoare, in meciul cu Pau-Orthez din Fiba.

      cu 7 ani în urmă (14.01.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!