Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan:”Nu dorim să mai facem pași greșiti”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
10.12.2018

U-BT Cluj Napoca întâlnește SCM Timișoara în a doua etapă a returului LNBM.

Antrenorul ardelenilor a oferit o scurtă declarație pentru site-ul oficial al clubului, înaintea meciului de luni:

“Urmează meciul cu Timișoara, o echipă nu în cea mai bună perioada a ei, însă nu o echipă slabă. Am văzut că Mișa nu mai e antrenor și îmi pare rău pentru el. Îi urez succes în continuare oriunde ar merge. Pentru noi și acest meci e foarte important, nu dorim să mai facem pași greșiti. Gândurile noastre sunt doar la victorie și sper să reușim să o obținem. Alte probleme de lot decât cele cunoscute nu sunt și sper să nici nu apăra până la ora jocului”

Partida se joacă luni, 10 decembrie, începând cu ora 18.00 în sala Polivalentă Cluj-Napoca. Meciul se va transmite în direct pe Digi Sport 4.

 

*foto: Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!