Stiri

Mihai Silvășan: „Sunt mulțumit că nu am cedat, că am stat acolo în meci”

David Istrate, Eduard Popa

David Istrate, Eduard Popa
24.09.2018

u bt cluj panathinaikos mihai silvasan

U-BT Cluj-Napoca a pierdut amicalul de gala cu Panathinaikos Atena de pe BT Arena, scor 72-79.

Cu toate acestea, antrenorul Mihai Silvășan se arată mulțumit, în special de atitudinea elevilor săi:

„Sincer, în primul rând sunt mulțumit că nu am cedat. Când s-au dus ei la 10-12-14 puncte diferență, multe echipe cedau și erau mulțumite cu ce s-a întâmplat până atunci. Însă noi am stat acolo în meci, am încercat tot timpul să revenim, i-am forțat pe ei să joace niște minute importante cu jucători importanți. Calathes a jucat 27 de minute, ceea ce nu cred că era planificat. Per total a fost un spectacol bun, o propagandă bună baschetului. A fost ultimul nostru test înainte de Supercupa României de săptămâna viitoare. Obiectivul nostru este să câștigăm”, a spus antrenorul clujenilor, la sfârșitul meciului.  

Din tabăra câștigătoare, totalbaschet.ro a vorbit cu Konstantinos Mtoglou, care a lăudat fanii clujeni:

„A fost un meci foarte bun, ne-am așteptat la un joc fizic din partea echipei clujene. Fanii au fost grozavi și cred că tot acest meci a fost ca o celebrare a baschetului. Sper ca clujenii să fi apreciat acest meci. Încă nu suntem 100% pregătiți pentru sezonul de Euroligă, dar cred că echipa noastră arată mai bine față de anul trecut, avem mai mult chemistry și vom avea un sezon mai bun”.

 Pentru U-BT urmează acum Supercupa României, care se va juca sâmbătă pe terenul lui CSM CSU Oradea.

*foto: Dan Tăuțan/facebook SportsFestival

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!