Stiri

Mihai Silvășan: „Tratăm meciul ca pe o finală, o finală pentru locul 1”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.11.2017

Mihai Silvășan, antrenorul formației U-Banca Transilvania Cluj, a oferit o scurtă declarație pentru site-ul oficial al clubului alb-negru înaintea partidei din FIBA Europe Cup cu Istanbul BBSK. 

Mergem la Istanbul pentru a trata meciul ca pe o finală, o finală pentru locul 1. Cred eu că daca vom câștiga acolo, greu ne mai poate lua cineva locul 1. Jucăm cu echipă foarte puternică, cel puțin din punct de vedere individual, au jucatori de mare clasă. Vor dori cu siguranță să se revanșeze față de meciul de la Cluj, unde, cred eu, i-am închis fără drept de apel. Și noi avem mândria noastră, ne vedem de treabă, ne dorim să câștigăm fiecare meci pe care il jucăm și eu sper să ne iasă”, a declarat tehnicianul ardelean. 

Victoria astăzi în Turcia le asigură băieților lui Silvă locul 1 în Grupa E din FIBA Europe Cup, respectiv calificarea din punct de vedere matematic în faza următoare a grupelor din această competiție. În meciul tur, disputat la Cluj, U-BT a dispus de formația turcă cu 90-69. 

Startul confruntării dintre Istanbul BBSK și U-BT Cluj se va da la ora 16:00 și va putea fi urmărit pe pagina de YouTube a celor de la FIBA

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!