Stiri

Mihai Silvășan: „Vom juca doar cu gândul la victorie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.11.2017

U-Banca Transilvania Cluj se apropie cu pași repezi de finalul Grupei E din FIBA Europe Cup, aflându-se la 2 victorii distanță de a trece mai departe din această grupă de pe prima poziție. Primul test va fi împotriva celor de la Dinamo Tbilisi, ultima clasată din Grupa E. 

Urmează pentru noi ultimul meci înainte de pauza competițională, după cum se știe urmează acțiunea lotului național. Pentru noi este foarte important meciul cu Dinamo Tbilisi, ne dorim foarte mult victoria pentru a ne păstra șansele la locul 1 în grupă. Cu siguranță, vom juca doar cu gândul la victorie”, a punctat tehnicianul Clujului, Mihai Silvășan, citat de u-bt.ro. 

Dacă va reuși să treacă de gruparea georgiană, U-BT va mai avea un singur test de trecut, tot pe teren propriu, în data de 6 decembrie cu bulgarii de la Lukoil Academic Sofia. Dacă și respectivul meci va fi adjudecat de trupa lui Silvă, atunci campioana României va avansa în faza următoare a grupelor de pe prima poziție. 

Confruntarea cu Dinamo Tbilisi este programată astăzi, 15 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, fiind găzduită de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, respectiv transmisă în direct de DigiSport 3. După acest meci, U-BT și toate echipele din LNBM de altfel vor intra într-o pauză venită cu ocazia meciurilor naționalei, primul joc al acestora fiind în data de 2 decembrie, atunci când Clujul se va duela acasă cu Oradea. 

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!