Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan prefațează duelul de astăzi cu BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
04.06.2014

Mihai Silvășan este dornic să își ia revanșa în fața lui BC Mureș. "Tigrii" au devenit favoriți pentru cucerirea medaliilor de bronz, dar căpitanul clujean rămâne optimist.

"Silvă" este de părere că echipa sa poate întoarce soarta finalei mici, mărturisind că un posibil loc trei ocupat la finala stagiunii nu i-ar da motive de satisfacție.

"Venim după un meci mai puțin reușit la Târgu Mureș. Sincer, am încercat și eu să caut explicații în mine și nu prea le-am găsit, pur și simplu Muresul au fost echipa mai bună. Noi parcă am fost tot timpul cu o secundă sau două în întârziere în orice făceam. Însă, din fericire, avem șansa să ne luăm revanșa, mâine sper să fie un meci mult mai reușit din partea noastră și să învingem. Cu siguranță nu o să cedăm seria, ne dorim să luăm medalia de bronz și sper eu să reușim, chiar dacă e foarte greu. Nu pot vorbi în numele întregii organizații, însă pentru mine un loc trei oricum nu este mulțumitor, eu tot timpul am așteptări mari. Chiar dacă la începutul sezonului nimeni nu ne dădea foarte multe șanse să jucăm finala, eu am crezut tot timpul că se poate și, că dovadă, am și fost foarte aproape să reușim. Din păcate, niște greșeli ale noastre pe finalul meciului patru cu Asesoft s-au făcut simțite. Se poate spune că am acumulat oboseală, însă aceasta nu este o scuză. La nivelul ăsta, când joci semifinală și ești la un pas de finală, joci din adrenalină, cu sufletul, nu simți oboseala. Obosiți sunt și ei, la urmă urmei." A declarat Mihai, potrivit u-mobitelco.ro 

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Cap. Silva
    Eu aș dorii să văd un meci trei la NOI în junglă, cu 4.000 de spectatori care cîntă, cu 122:122 și OT, în care să câștigăm noi bronzul.Respect pentru echipa din Cluj,în acest an cred că ați demonstrat de ce este frumos acest sport, mai ales din momentul de 0:2 cu Sibiul. Meciul de referință de la Ploiești cu 21 de treițe, sper să nu se repete,doar la anul, la... Ploiești. În afară de sezonul regulat U a jucat deja 11 meciuri, ceea ce este extraordinar. Respect pentru Bobo Pintea. Sper să batem și să luăm bronzul. Hai BC Mureș !

    cu 9 ani în urmă (04.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!