Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan, senzațional din spatele semicercului în meciul patru

Paul Olar

Paul Olar
24.05.2014

Dezamăgire în sânul formației "U"-BT Mobitelco. Chiar dacă au dispus de un avantaj format din două cifre la pauza meciului patru cu CSU Ploiești, clujenii s-au recunoscut învinși, scor 85-87.

Jocul amintit a avut însă un remarcat de senzație în tabăra învinșilor. Prezent pe parchet timp de 34:30 de minute, Mihai Silvășan a strălucit vineri seara.

El a avut 2/3 din interiorul semicercului, 7/10 de la mare distanță și 7/7 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 32 de puncte. Căpitanul ardelean a contabilizat de asemenea 4 recuperări și o intercepție, statistica sa formând un indice al eficienței de 31.

Astfel, el a stabilit recorduri personale la eficiență și puncte marcate în actuala stagiune. Totodată, "Silvă" este lider detașat la numărul coșurilor de trei puncte. Până în acest moment, baschetbalistul are 90 astfel de reușite, în 35 de apariții pe parchet.

În final, iată clasamentul "lunetiștilor" din Play-Off-ul Ligii Naționale de baschet masculin.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!