Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miljan Medvedj: „Olimpia Brașov este acum mult mai omogenizată ca echipă decât a fost în cupă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.10.2018

FCC ICIM Arad este în căutarea primei victorii în deplasare în acest sezon, după două eșecuri. Galben-albastrele întâlnesc Olimpia CSU Brașov, o echipă care a câștigat ambele meciuri jucate acasă, inclusiv returul cupei cu arădencele, acum o lună. Miljan Medvedj, antrenorul de la FCC ICIM, se așteaptă la un meci dificil, în fața unei echipe mai omogene față de dubla din cupă.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, în deplasare, la Brașov. Echipă care a dovedit și în acest campionat că joacă foarte bine acasă. Niciun meci nu seamănă cu altul, mă refer la partidele din Cupa României. Sigur că Olimpia Brașov este acum mult mai omogenizată ca echipă decât a fost în cupă, dar și noi avem două jucătoare în plus față de acele partide (n.r. Neagu și Harrison care au fost accidentate atunci).

Trebuie să ne vedem de jocul nostru și să jucăm baschetul pe care îl dorim, calitativ. Să încercăm să învingem la Brașov și să obținem a doua victorie importantă în acest sezon. Îmi doresc să venim cu o victorie acasă, să-i facem fericiți pe suporterii noștri”, a declarat tehnicianul sârb pentru site-ul oficial al grupării arădene.

Pentru galben-albastre urmează două meciuri pe propriul teren după cel de la Brașov. FCC ICIM Arad va întâlni vineri pe Universitatea Cluj, iar în etapa următoare va primi vizita vicecampioanei CSM Satu Mare, înainte de pauza pentru naționale. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!