Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miljan Medvedj: "Trebuie să tratăm meciul cu Chiajna foarte serios"

Paul Olar

Paul Olar
11.10.2013

"U"-BT Mobitelco întâlnește sâmbătă în deplasare pe Concordia Chiajna, cu începere de la ora 17:00. Deși ilfovenii au fost părăsiți de toți străinii și par victime sigure, Miljan Medvedj își avertiează colegii cu privire la încleștarea din etapa a treia.

Conducătorul de joc sârb se așteaptă la o dispută crâncenă, mai ales că ardelenii dispută al doilea meci săptămâna aceasta.

"După victoria obținută miercuri seară cu Energia Rovinari, nu am avut prea mult timp să pregătim partidă cu Concordia Chiajna. Adversara noastră este o echipă care a rămas fără patru jucători străini, dar în această situație a făcut față primelor partide din sezon. Trebuie să tratăm meciul foarte serios, să fim atenți, să câștigăm și să ne vedem de drumul nostru." A precizat Medvedj, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!