Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Petkovic: ”Vom juca tare și inteligent și vom învinge!”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu

Costin Marinescu, Lucian Călinescu
05.12.2013

Milos Petkovic, extrema de forță a celor de la Steaua CSM EximBank, spune despre partida cu Energia Rovinari din cadrul etapei a 11-a a LNBM, că va fi una dificilă, dar că vor depune toate eforturile pentru a obține victoria.

Rovinari are o echipă puternică, cu jucători de valoare. Va fi un meci dificil, dar vom juca tare și inteligent și vom învinge. Pentru noi este important fiecare meci. Jucăm de fiecare dată la victorie, dar ca să le obținem trebuie să greșim cât mai puțin și să jucăm mult, mult mai bine, a spus Petkovic pentru totalbaschet.ro. 

Sârbul în vârstă de 22 ani a evoluat în 9 meciuri în acest sezon și are medii de 12:40 minute, 5.4 puncte și 2.2 recuperări.

Partida dintre Steaua și Energia va avea loc vineri, de la ora 19:45, și va fi transmisă în direct de DigiSport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!