Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: „A fost un meci foarte tare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.11.2013

Miodrag Perisic, antrenorul celor de la CSU Sibiu a explicat victoria pe care echipa sa a obținut-o la Mediaș. Tehnicianul afirmă că a obținut victoria în fața unui antrenor bun și a unui prieten, acela fiind Marcel Țenter.

„Uneori diferența a fost făcută de o singură minge, altă dată de aruncările libere ratate sau de un jucător moale din echipă. A fost un meci foarte dificil, am jucat în fața unei echipe foarte bune, care are un antrenor foarte bun, prieten de-al meu. A fost un meci foarte tare. Am deschis jocul foarte bine, am controlat prima repriză. Apoi ne-am oprit din jucat, au fost multe atacuri la care timpul de atac a expirat fără ca noi să aruncăm la coș, din cauză concentrări noastre mai slabe și a defensivei Mediașului. Pe final au fost câteva aruncări libere ratate de ambele părți, în momente importante, coșuri de la 3 puncte, apoi am ratat o liberă care le-a dat șansa unui coș de egalizator de la 3 puncte.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!