Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste: "Toți jucătorii ne ajută cu sfaturi și avem ce învăța de la ei"

Paul Olar

Paul Olar
31.01.2014

După două confruntări de foc, baschetbaliștii de la "U"-BT Mobitelco au parte de un moment de respiro, oferit de întâlnirea cu Concordia Chiajna. Ilfovenii reprezintă lanterna roșie a Ligii Naționale, clujenii urmând să mizeze foarte probabil pe sportivii fără experiență.

Printre aceștia se numără Mirel Dragoste, cel care a participat joi dimineața la o conferință de presă. Fundașul născut în anul 1995 este de părere că "alb-negrii" nu au voie să se relaxeze în disputa de mâine, deși trupa lui Vlastimir Vukadinovic pleacă indiscutabil cu șansa a doua.

"La prima vedere pare un meci destul de ușor, dar nu trebuie să-l tratăm cu indiferență și să ne subestimăm adversarii. Jucătorii Concordiei sunt tineri, la fel ca și câțiva dintre noi, deci trebuie să ne facem treaba. Sperăm să fie o partidă bună și să demonstrăm ce avem de făcut. Este un prilej foarte bun să evoluăm împotriva Chiajnei, având șansa să arătăm ce am învățat la antrenamente. "

Întrebat dacă este dificil să faci pasul la prima echipă, Dragoste afirmă că există o diferență uriașă de nivel, însă prezența unor sportivi titrați contribuie la progresul juniorilor ardeleni.

"Este un impact mare să treci de la juniori la seniori, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Contează mult că avem coechipieri experimentați, deoarece avem de învățat de la ei. Toți jucătorii ne ajută cu sfaturi și sperăm să acumulăm cât mai mult pe parcurs."

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!