Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misa Perisić: “A fost cel mai slab meci pe care l-am avut”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
01.12.2013

BC Timişoara a reuşit să întrerupă seria de 7 victorii consecutive a Sibiului, sâmbătă seara, cu scorul de 95-88. Miodrag Perisić a declarat la sfârşitul partidei că s-a simţit lipsa lui Octavian Popa Calotă.

“Din partea noastră nu a fost un meci spectaculos, a fost cel mai slab meci pe care l-am avut de la începutul campionatului. Am avut ceva probleme cu accidentările, nu avem o bancă prea lungă şi nu am putut să ţinem ritmul. Timişoara a avut aruncări bune, ceva s-a întâmplat cu noi, nu am avut ritm deloc. Aceasta este modalitatea de a pierde un meci, simţi de la început că ceva nu merge bine. Am încercat apărarea zonă, dar nici zona nu a funcţionat în această seară. Timişoara a meritat victoria. Nu am jucat la valoarea noastră, aşa cum am făcut-o în meciul precedent de exemplu.

Este adevărat că avem nevoie de Calotă, este un jucător care ne poate da ritmul de care avem nevoie şi este jucătorul care joacă în medie 20 minute şi tot timpul suntem mult mai rapizi atunci când el este pe teren şi este un apărător bun. Am avut mari probleme la Zlatko Jovanović, nu am avut o apărare bună la el. Repet, am avut probleme cu accidentările, s-a simţit lipsa lui Calotă.”

*Foto: rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!