Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misa Perisić: “Am meritat victoria”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
13.10.2013

CSU Atlassib Sibiu a învins în această seară echipa antrenată de Florin Nini, CS Energia Rovinari, la finele unui meci extrem de disputat, scorul final fiind stabilit după o repriză de prelungiri, 105-94. Tehnicianul ardelenilor, Miodrag Perisić a declarat pentru csusibiu.ro că au obţinut o victorie importantă pentru moralul echipei.

”Este foarte importantă victoria acesta. Rovinariul au o echipă bună. Au bătut pe Mediaș în Cupa României. Este importantă și pentru moral, mai ales că jucăm cu Clujul în etapa următoare. Eu cred că am meritat victoria.  Băieții s-au luptat pentru ea. Vine meciul cu ”U”. Avem nevoie de suportul fanilor poate mai mult ca oricând. Nu încâpe îndoială de asta. Mizăm să fie alături de noi în număr cât mai mare, la meciul de sâmbătă”

Foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!