Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic: “Campionatul va fi mai puternic decât cel de sezonul trecut”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
13.08.2018

mladen jeremic pitesti

Mladen Jeremic este unul dintre transferurile effectuate de BCM U Piteşti în această vară. El a sosit la Piteşti, după 2 sezoane şi jumătate petrecute în fieful celor de la BC SCM Timişoara.

Mladen Jeremic a vorbit pentru site-ul oficial al celor de la BCM U Pitești despre alegerea de a veni în Trivale, despre așteptările de la noul sezon, dar și despre fanii piteșteni.

“Cred că am luat cea mai bună decizie să vin la Pitești. Văd acest transfer ca pe un nou pas și o provocare în carieră mea. Am ales Piteștiul deoarece îmi place foarte mult proiectul de aici. Îmi plac jucătorii care au semnat până în acest moment și cred că putem avea un grup unit. De asemenea, Piteștiul este o echipă organizată, lucru arătat de-a lungul anilor, o echipă cu mulți fani și cred că va fi o plăcere să joc aici.

În opinia mea, campionatul va fi mai puternic decât cel de sezonul trecut. Eu cred în noua mea echipă, în caracterele jucătorilor care vor fi aici și cred că împreună putem face lucruri bune. Sunt cu adevărat optimist în ceea ce privește viitorul. Nu a fost ușor să joc la Pitești că adversar. Și asta datorită fanilor de aici. Sunt nerăbdător să fie de partea mea și a echipei, de data asta. Vom încerca să îi facem fericiți de fiecare dată.”

De-a lungul carierei, sârbul a mai evoluat pentru Borac Cacak (Serbia), FMP Zelenik (Serbia), Hemofarm(Serbia), Reggio Emilia (Italia), Bucaneros de la Guaira (Venezuela), Igokea (Bosnia), Metalac Farmakom (Serbia) și Vrsac (Serbia).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!