Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladenovic, cel mai bun jucător al mureșenilor de trei ori consecutiv

Noémi Csiki

Noémi Csiki
18.11.2013

Pivotul sârb al echipei BC Mureș, Aleksandar Mladenovic, a reușit, în fața celor de la Farul, al treilea meci consecutiv la care se impune în topul celor mai buni performeri. 

După prestația de excepție împotriva Stelei CSM, la care și-a stabilit niște recorduri pesonale greu de egalat (32 de puncte, 37 la eficiență), în urma cărora a fost desemnat și MVP-ul etapei în opinia TotalBaschet, și evoluția bună la meciul cu Szolnok (15 puncte, 5 recuperări) el a fost cel mai eficient jucător al meciului din etapa a opta, împotriva constănțenilor, deși a jucat mai puțin de 15 minute și nu a fost titularizat.

La partida ce a avut loc la Arena de Baschet, Mladenovic a înscris 22 de puncte (procentaj 82% - 9 din 11 - la aruncările din acțiune și 50% - 4 din 8 - de la linia de libere), a avut 4 recuperări (una ofensivă), un capac, și a terminat meciul fără posesie pierdută, cu un coeficient de 21 la eficiență.

Scorul partidei dintre Farul și BC Mureș a fost 65-109, în condițiile în care la mureșeni au jucat și „juniorii” echipei, iar Martinic nici nu a făcut deplasarea.

După meciul cu Farul, BC Mureș s-a îndreptat spre Samokov, pentru partida mult mai dificilă cu Rilski Sportist din cadrul Cupei EuroChallenge.

Foto: bcmures.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!