Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mo Curry a semnat prelungirea contractului cu SCM U Craiova

Eduard Popa

Eduard Popa
11.12.2018

SCM U Craiova are un debut impresionant de sezon iar elevii lui Aco Todorov se află pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 7 victorii, o înfrângere și un meci mai puțin disputat.

Oltenii au început acest sezon cu Ria’n Holland și Aaron Walton-Moss. La cel de-al doilea oltenii au renunțat din cauza faptului că nu a acceptat să facă vizita medicală. Primul s-a accidentat grav în perioada de pregătire și a fost indisponibil până în prezent. Astfel, cei de la Craiova au fost nevoiță să aducă alți conducători de joc și i-au ales pe Igor Mijajlovic și Mo Curry.

Dintre cei doi, Curry avea un angajament până în luna decembrie. Cum însă accidentarea lui Holland s-a dovedit mai gravă decât se spera, oltenii i-au prelungit înțelegerea lui Mo până la sfârșitul anului. În același timp, au decis să rezilieze de comun acord înțelegerea cu Ria’n.

Mo Curry are un sezon excelent în Bănie. El a jucat până acum în 8 partide în LNBM, grupa valorică A și a strâns 16,1 puncte și 4 recuperări pe meci.

Următorul duel pentru Craiova este restanța cu CSA Steaua, din 12 decembrie.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!