Stiri

NBA: Încă un superstar va lipsi de la All-Star Game

David Istrate

David Istrate
31.01.2018

john wall nba accidentare

John Wall este al doilea jucător care pierde All Star Game 2018, după DeMarcus Cousins. El va suferi o procedură de curățare a genunchiului stâng pentru a nu risca accidentări mai grave.

În 7 noiembrie 2017, într-un meci împotriva lui Dallas Mavericks, John Wall a suferit o lovitură mai tare în zona genunchiului care l-a făcut să stea pe tușă timp de 2 săptămâni. De atunci, jucătorul de 27 de ani a avut numeroase momente în care a resimțit durere în acea zonă. Acest lucru s-a întâmplat și înaintea partidei cu Atlanta Hawks, așa că Wall a decis să facă o radiografie care i-a dat motive de îngrijorare superstarului american. Deși și-ar fi dorit să joace în continuare, pentru a nu risca o accidentare mai importantă care l-ar împiedica să evolueze în playoff, sportivul lui Wizards a decis să aibă operația în această perioadă.

Prin urmare, Wall va lipsi între 6 și 8 săptămâni urmând a se întoarce spre sfârșitul lunii martie. El devine al doilea jucător din echipa lui LeBron care nu mai poate fi prezent la meciul vedetelor din LA. După ce Paul George a fost selectat în locul lui Cousins, este de urmărit pe cine va alege Adam Silver. Printre posibilități se regăsesc slovenul Goran Dragic sau debutantul Ben Simmons.

În acest sezon, John Wall are medii statistice de 19.4 puncte, 3.6 recuperări și 9.3 pase decisive pe partidă. Sportivul american a fost foarte important pentru echipa sa în play-off-ul de anul trecut când a avut medii de 27.2 puncte și 10.3 recuperări pe meci.

Cel mai probabil, în locul său va juca titular la Wizards Tim Frazier, aflat în primul sezon la echipa din capitala SUA. La momentul actual, Washington Wizards se găsește pe poziția a 6-a în conferința de Est, cu 27 de victorii și 22 de înfrângeri și este de urmărit cum se va descurca aproape două luni fără cel mai bun jucător al lor.

*foto: washingtonpost.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!