Stiri

NBA. Finalele de conferință se decid în meci decisiv

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.05.2018

Finalele de conferință din NBA au ajuns în meci decisiv. În Est, Boston Celtics și Cleveland Cavaliers se vor duela în meciul 7 pentru un loc în marea finală NBA, la fel cum se va întâmpla și în Vest între Houston Rockets și Golden State Warriors.

Boston Celtics și Cleveland Cavaliers își vor disputa primele meciul decisiv. Partida cu biletele pentru finală va avea loc duminică noapte spre luni la TD Garden, arena celor de la Celtics. Meciul 7 dintre Celtics și Cavs va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 începând cu ora 3:40.

Absență importantă pentru Cleveland Cavaliers în meciul 7. Kevin Love va rata decisivul dintre Cavs și Celtics. Love a sufrit o contuzie la cap în urma unei ciocniri cu Jayson Tatum din meciul 6 al seriei. Cleveland a anunțat că Love a intrat pe protocolul ligii pentru astfel de accidentări și nu va fi disponibil pentru jocul decisiv.

Cea de-a două finalistă NBA din acest sezon se va decide tot în meciul 7 între Houston Rockets și Golden State Warriors. Meciul decisiv dintre cele două combatante se va juca luni noapte la Toyota Center cu începere de la ora 4:00.

Și în finala din Vest există semne de întrebare asupra prezenței unor jucători importanți în meciul decisiv. În meciul 6, jucat în Oakland, Golden State Warriors nu s-a putut baza pe aportul lui Andre Igoudala. Houston a suferit de o absență și mai importantă, cea a lui Chris Paul. Ambii jucători menționați mai sus sunt incerți pentru meciul 7.

foto: SB Nation

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!