Stiri

NBA: Luka Doncic, din nou eroul lui Dallas Mavericks într-o partidă extrem de spectaculoasă

Eduard Popa

Eduard Popa
11.02.2019

luka doncic portland

Dallas Mavericks a reușit să revină de la o diferență de 15 puncte la începutul sfertului patru și a reușit să câștige partida de pe teren propriu în compania celor de la Portland Trail Blazers, scor 102-101.

Portland a condus pentru prima oară la începutul sfertului secund și echipa din Oregon a fost în controlul partidei până la începutul sfertului patru. Trail Blazers au avut un avantaj de 12 puncte după trei sferturi, iar ultimul sfert a a început cu un coș de 3 puncte al noii achiziții Rodney Hood. Astfel, Dallas s-a trezit cu un dezavantaj de 15 puncte cu 11 minute rămase. Cei de la Mavs au revenit însă, grație unui run de 14-0 în care Luka Doncic a marcat 8 puncte și a reușit un assist.

În cele din urmă, Dallas a egalat scorul la 97, iar Doncic a semnat revenirea pe tabelă a elevilor lui Rick Carlislie, cu un dribling elegant, behind-the-back pe lângă Damian Lillard. Superstarul lui Portland a egalat de la linia de libere, dar Doncic a reușit apoi un and-one care a dus scorul la 102-99 cu 1:28 rămas de jucat din meci. CJ McCollum a redus din diferență, scor 101-102, dar aveau să fie ultimele puncte marcate în acest meci.

Astfel, Dallas revine în ultimul sfert și câștigă neașteptat o partidă în care au reușit să țină Portland la numai 9 puncte în sfertul 4!

&

Luka Doncic a marcat 28 de puncte, cu 9 recuperări și 6 pase decisive. 13 dintre acele puncte au fost înscrise în sfertul 4. El a primit ajutor de la noul său coechipier, Tim Hardaway Jr, care a marcat 24 de puncte. De partea cealaltă, Damian Lillard a înscris 30 de puncte, dar numai 2 în ultimul sfert, perioadă în care Trail Blazers a avut doar 3/16 și 7 turnovers.

După acest meci, Portland rămâne pe 4 în Vest, în 33-22, în timp Mavericks sunt la 4 meciuri distanță de ultimul loc de playoff, având un palmares de 26-29.

*foto: yahoo sports uk

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    trage cam tare de el
    sa nu se accidenteze...

    cu 5 ani în urmă (11.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!