Stiri

NBA: Thriller în San Antonio între Spurs și Jazz

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2018

Vineri spre sămbătă noapte a avut loc în Conferința de Vest din NBA o partidă importantă în lupta pentru play-off. San Antonio Spurs a primit vizita lui Utah Jazz la AT&T Center. Formația lui Gregg Popovich s-a aflat la conducerea jocului în marea majoritate a timpului, însă a avut nevoie de o repriză supliemntară pentru a-și adjudeca victoria. 

Prima repriză i-a aprținut lui LaMarcus Aldridge, care a reușit 28 de puncte în prima secvență de joc. Spurs a avut un prim sfert în care a reușit să se desprindă și la peste  10 puncte, însă scorul după 12 minute de joc a fost de 29-21. În actul secund când Pop a folosit mai mult linia a doua, Jazz a reușit să treacă și ea în avantaj. Totuși la cabine se intra cu scorul de 56-51 pentru texani. Repriza secundă a fost din nou la îndemână lui San Antonio Spurs, dar nu a reușit să tranșeze meciul. Donovan Mitchell a avut un final de meci exploziv. El a reușit 14 puncte în sfertul patru, inclusiv coșul de la distanță care a trimis meciul în overtime. În repriza suplimentară jocul a fost echilibrat iar coșurile lui Rudy Gay și LaMarcus Aldridge după recuperări ofensive au făcut diferența. San Antonio Spurs a învins astfel pe Utah Jazz cu scorul de 124-120.

LaMarcus Aldridge a înregistrat un record al carierei la puncte marcate. Extrema de forță a terminat jocul cu 45 de puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, 3 capace și o intercepție. Patty Mills a contribuit cu 25 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Veteranul Manu Ginobili a avut și el o prestație bună, ca în vremurile sale de glorie, și a totalizat 18 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Rudy Gay a venit și el de pe bancă cu 15 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Donovan Mitchell a fost principalul artizan din trupa lui Jazz cu 35 de puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive și 4 intercepții. Derrick Favors a adăugat 22 de puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă, iar Ricky Rubio a completat trio-ul cu 20 de puncte, 9 pase decisive și 3 recuperări.

După acest rezultat, San Antonio Spurs ajunge la un record de 43 de victorii și 30 de înfrângeri și ocupă locul în Vest, în timp ce Utah Jazz e pe 8 cu 41 de victorii și 32 de înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!