Stiri Vulturi

Naționala României, turneu de pregătire la București

Eduard Popa

Eduard Popa
10.09.2018

nationala romaniei baschet turneu pregatire

Naționala României de baschet masculin se pregătește pentru precalificările Euro 2021. Trupa antrenată acum de Tudor Costescu va începe campania împotriva Macedoniei, pe data de 16 septembrie.

„Vulturii” s-au reunit la București pe 7 septembrie. În pregătirea meciului cu ex-iugoslavii, naționala României va juca un turneu de pregătire la care vor mai participa trei echipe din Liga Națională de Baschet Masculin.

Astfel, tricolorii vor întâlni marți și miercuri echipele din Constanța și Craiova, în timp ce meciul cu Sibiul lipsește din agenda vulturilor.

Programul competiției amicale de la Arena de Baschet:

Marți, 11 septembrie 
ora 18:00: România – Athletic Constanța

Miercuri: 12 septembrie 
ora 17:00: CSU Sibiu – Constanța
ora 19:00: România – SCM U Craiova

Joi, 13 septembrie
ora 16:00 SCM U Craiova – CSU Sibiu

Cantonamentul naționalei se termină pe 15 septembrie, urmând ca apoi tricolorii să se deplaseze pentru meciul cu Macedonia, cu începere de la ora 19:15.

*foto:  facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!