Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nana Foulland: „Antrenorul ne-a spus că este o echipă dificilă”

David Istrate

David Istrate
27.04.2019


Vineri, 26 aprilie, U-BT Cluj-Napoca a câștigat și meciul al doilea cu CSA Steaua București, scor 71-68, și astfel se duce la 2-0 în această serie. Confruntarea a fost una dificilă pentru gazde, care au beneficiat de o prestație excelentă din partea lui Nana Foulland, cel mai nou transfer al echipei.

Pivotul american a evoluat timp de aproximativ 23 de minute și a înregistrat 20 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. De asemenea, Foulland a avut un procentaj de 90% la aruncările din acțiune (9/10) și de 50% la aruncările de un punct (2/4). La finalul jocului, acesta a declarat că într-adevăr partida a fost una grea pentru el și coechipierii săi, care se așteptau ca Steaua să joace foarte bine.

A fost un meci greu. Ei nu renunță. Au continuat joace bine, atât defensiv cât și ofensiv. Antrenorul ne-a spus că este o echipă dificilă. Eu nu știam pentru că nu am fost aici dar după acel prim meci eram ceva de genul „Da, coach are dreptate. Ei sunt o adversară dificilă”. Ei joacă bine împreună, defensiv și ofensiv, deci va fi un alt test dificil când vom merge acolo. Noi am reușit să ne facem treaba pe final, atunci când a contat. Până la urmă, am intrat pe teren pentru a câștiga.”

Legat de prestația sa foarte bună, Foulland a ținut să își laude coechipierii care au continuat să îi paseze. În același timp, baschetbalistul de 23 de ani susține că în fiecare seară poate să fie un alt jucător care să înscrie 20 de puncte.

Da, mi-ar plăcea să am 20 de puncte în fiecare seară. Coechipierii mei au făcut azi o treabaă excelentă să mă găsească liber. Tot creditul le aparține, ei au făcut să fie ușor pentru mine, indiferent că a fost vorba de un blocaj sau o pasă în căciulă. Până la urmă, în fiecare seară altcineva se remarcă și asta îmi place la echipa aceasta. Oricine poate înscrie 20 de puncte în orice seară. Este vorba doar despre a găsi persoana în formă. Și coechipierii mei au avut încredere în mine.”

Meciul al treilea va avea loc miercuri, 1 mai, de la ora 18:45, în sala Regimentului de Gardă din București. U-BT Cluj-Napoca poate să închidă seria pe terenul adversarei în timp ce CSA Steaua București este nevoită să învingă pentru a rămâne în acest sezon.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!