Stiri Juniori U20 Masculin

Nicolas Zisu: “A fost un meci interesant”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
16.03.2013

CS Farul Constanţa a suferit a doua înfrângere la Turneul Semifinal al Ligii a II-a la Baschet masculin. Constănţenii au fost învinşi de BCM U Piteşti cu scorul de 62-48, în prima partidă a zilei.

Total Baschet a luat legătura cu Nicolas Zisu, conducătorul de joc al celor de la CS Farul. Iată ce a declarat acesta:

A fost un meci interesant şi intens în acelaşi timp cu BCM U Piteşti. Pentru noi Piteştiul era cea mai accesibilă echipă din acest turneu dar din cauza greşelilor din prima jumătate au căpătat un avans, ne-a fost greu sa îl recuperăm. Dorim să ne pregătim mult mai intens pentru anul următor. Ne cunoaştem de puţin timp şi încă nu putem să avem preastaţia dorită. Faţă de celelalte echipe, acesta este primul sezon împreună.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!