Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "Cei de la Piteşti s-au luptat mai mult"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.02.2014

Niksa Bavcevic

Niksa Bavcevic, tehnicianul croat al formaţiei Steaua CSM EximBank, a vorbit despre eşecul echipei sale de la Piteşti, scor 76-74.

Cum aţi rezuma duelul cu Piteştiul?

Cred că ambele echipe şi-au dorit victoria. Ei au stat mai bine privind pe statistică. S-au luptat mai mult, au fost mai proaspeţi. Însă am fost şi noi aproape. Nu înţeleg unele momente ale echipei mele de relaxare. Am revenit, am dovedit că putem, însă am picat apoi.

Cum viis-a părut jocul echipei dumneavoastre, vorbind doar de el acum?

Ei erau echipa cu moralul mai bun şi asta s-a văzut. Am practicat un joc bun, poate mai bun decât în alte jocuri. Şi oricum, adversarul a fost unul foarte bun. Echipa Piteştiului este o forţă şi a demonstrat asta.

Cum vedeţi în acest moment lupta la play-off?

Pentru noi... grea în acest moment. Poate tot mai grea. Dacă învingeam aici, era altceva. Şi am fost totuşi foarte aprope. Sunt două puncte în final diferenţă, deci poate un coş. Însă, bătaia e foarte mare. Diferenţa dintre echipe e una foarte mică. Şi de puncte şi de valoare. Trebuie să luptăm, să sperăm, şi vedem ce va mai fi. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    ?
    cred ca ambele echipe si-au dorit victoria? really? eu sunt sigur ca ambele echipe si-au dorit victoria !

    cu 10 ani în urmă (11.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!