Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Nikolic și Peciukas, printre cei mai buni oameni ai Mediașului în partida cu BC Mureș

Dan Oancia

Dan Oancia
14.09.2015

Gaz Metan Mediaș a pierdut și ultima partidă din cadrul turneului organizat de BC Mureș, chiar împotriva gazdelor. După un prim sfert mai bun, în urma căruia a terminat în avantaj, medieșenii au cedat sferturile doi și trei, cel din urmă la 17 puncte diferență, ceea ce a contat decisiv în economia partidei, scor final 89-76.

În aproape 26 de minute petrecute pe parchet, Niksa Nikolic a încheiat jocul cu 13 puncte, trei recuperări și 6 pase decisive, fiind cel mai bun de pe teren la această statistică. Din cinci încercări din interiorul semicercului a trecut prin inel 3 (60%), în vreme ce de la trei puncte a avut o singură aruncare trasformată în puncte, din 4 încercări (25%). Vaidotas Peciukas a stat  cel mai bine la eficiență, având 15. Acesta a marcat 12 puncte, a avut trei recuperări și alte 3 pase decisive. 

Cel mai bun marcator a fost Aliaksandar Pustahvar, cu 14 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, 60% fiind procentajul său la aruncările de 3 puncte, cu trei din 5 trecute prin inel. Și Robertas Grabauskas, jucătorul care a evoluat cel mai mult în partida cu BC Mureș, a trecut de borna "10", având 13 puncte și cinci recuperări.

Dragoș Andrieș, cu 5 puncte, Horia Cristean și Ioan Dan cu câte 4 puncte, Gediminas Navickas, Mihai Gavrilă și A. Tischemko cu câte două puncte s-au numărat print marcatorii Mediașului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!