Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noah Dahlman și Pavel Marinov au semnat cu Dinamo București

Paul Olar

Paul Olar
23.06.2015

Dinamo București se mișcă pe piața transferurilor. După ce a bătut palma cu Iulian Orbeanu, trupa din capitală a izbutit încă două achiziții. Este vorba de internaționalul bulgar Pavel Marinov, respectiv americanul Noah Dahlman.

Născut pe 12 iunie 1988, Marinov este originar din Sofia. El a activat la formații precum Lukoil Academic Sofia, Tundja Yambol, Tiger Yambol sau Balkan Botevgrad. La ultima grupare amintită, extrema de 1.99 m a evoluat sub comanda lui Aleksandar Todorov și a înregistrat medii de 16.7 puncte, 4.8 recuperări și 3.4 pase decisive.

Totodată, Pavel este component al naționalei Bulgariei din anul 2011. Sportivul a participat la Eurobasket 2011, precum și la două campanii de calificare. În plus, Marinov a îmbrăcat maieul Bulgariei la turnee de U18 sau U20.

În schimb, Dahlman provine din statul american Minnesota și a împlinit 26 de ani pe 4 aprilie. El măsoară 2.01 m și joacă pe postul de extremă de forță. Absolvent al colegiului Wofford, Dahlman și-a început cariera profesionistă în Macedonia, la MZT Skopje.

Ulterior, baschetbalistul de peste ocean a trecut pe la BKP Bystrica, Balkan Botevgrad sau BC Lietkabelis. În stagiunea precedentă, consemnată pe pământ baltic, Noah a contabilizat statistici de 7.2 puncte, 6.1 recuperări și 1.0 assist-uri.

Cei doi sportivi au fost coechipieri la Balkan Botevgrad.

*Foto: balkanleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!