Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Norbert Steff: "Am fost foarte emoționat, fiind primul meu meci în Liga Națională"

Zsombor Balint

Zsombor Balint
10.02.2013

Norbert Steff, un jucător care abia a trecut de 16 ani, conducător de joc, a debutat la BC Mureș în meciul cu Farul Constanța, jucând la final aproape trei minute, având a reușită de la trei puncte și două încercări ratate de puțin de la două. Fiind prezent în premieră și la a conferință de presă, Steff a spus vizibil emoționat:

„Am fost foarte emoționat, fiind primul meu meci în liga națională. Mulțumesc antrenorului că a avut încredere în mine, și colegilor care au făcut să mă simt util în teren. Ceea ce m-a emoționat și mai mult însă, a fost strigătul uriaș de bucurie a tribunei, atunci când am marcat primele mele trei puncte la seniori. Nu m-am așteptat chiar la o asemenea reacție, nu pot descrie ceea ce am simțit.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • czugu :

    Norbi
    Bravo Norbi,felicitari.

    cu 11 ani în urmă (10.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!